image

Mammas lilla hjälpreda. Picture is unrelated.

Idag har jag gjort det. Köpt en biljett tillbaka till iPhone-träsket. Min älskade, högt avhållna Galaxy S4 har visat sig vara något av ett måndagsexemplar och vägrar att fungera riktigt som den ska, medan min mans fungerar utmärkt. Så typiskt. De flesta av mina telefoner genom tiderna har gett mig anledning att vifta med garantisedlar till höger och vänster.

En iPhone 5S i den fancy-shmancy nyansbenämningen champagne gold väntar på att skickas till mig tillsammans med ett nano-SIM. Som om micro inte är litet nog. Vad kommer sen? Atom-SIM? Så litet att man inte ser det. Jag ser varför de skulle satsa på det… Insättning av SIM: 500 kronor.

Ett par veckor kvar av att flax-telefonering. Det är rent flax om det går att ringa eller smsa när jag vill. Djupt andetag, jag får försöka överleva.