Igår hade jag en sån däringa sjukt efterlängtad ledig dag. Hade så många planer på lut, och så ska Rydell naturligtvis jobba – som vanligt. Jag dog lite där. Hur som helst så bestämde jag mig för att göra något jag vanligtvis inte gör, nämligen att laga mat. Så jag spenderade ungefär två timmar i köket och gjorde en EPISK tacopaj. Man vet att man lagar mat sällan när pojkvännen kommer in genom dörren och blir nästintill chockad över att det doftar mat från köket. Och minsann, tog han inte kort på det också? Jaja, gott blev det iallafall.

Den här veckan masade vi oss för att handla rätt tidigt och tja, det var väl det onödigaste vi kunde gjort egentligen. I onsdags gick vi ut på restaurang med hans familj, idag ska vi hem till mina föräldrar på middag och imorgon ska vi hem till hans moster för att äta ytterligare lite. Gratis är gott.

Förövrigt så är det så tomt och tyst här på jobbet idag att jag måste be mig själv vara tyst för att jag andas så högt… Stor mening att receptionisten sitter här när det inte finns någon att receptionera. Gaah.