image

Idag fick jag säga farväl till Benny, min knubbiga lilla gran som har stått troget vid min sida i sin kruka sen mitten av december. Det är tomt utan lillfisen…

Det är roligt (förutsatt att man har väldigt dålig humor) att jag varje vecka tänker för mig själv att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen med både bild och text och så tar jag massvis med bilder med mobilen varje gång jag gör något, bara för att sedan glömma bort att lägga upp dem.

Försöker sedan i efterhand minnas vad jag tänkte skriva till de olika bilderna, ofta.förgäves.

Men här är en bild på när mina katter ligger sked.

image

Jag själv när vi skulle på fest i fredags.

image

De nya tavlorna i sovrummet.

image

Och ett kvitto som förmodligen är från IKEA.

image

Resterande bilder är för underliga för att publiceras utan ett förklarande inlägg, men förklaringarna har jag ju glömt bort…