Kommit hem från en ganska seg eftermiddag på jobbet. Mycket att göra idag helt enkelt. Tråkigt som attans att man missar mösspåtagningen (den riktiga liksom…) men det var inte mycket att göra åt det. Får ta igen det på studenten helt enkelt! Så gott jag kan iallafall, ska ju trots allt iväg dagen efter – inte världens smartaste att ta den resan med en rejäl baksmälla. Men en skaplig sådan orkar jag nog med trots allt.

Jobb, jobb, jobb. Satte upp en lapp i köket på kontoret idag för att underlätta min börda litegrann. Var dock tvungen att byta ut den mot en svensk lapp efter någon timme då det gått upp för mig att engelska inte var pojkarnas huvudämne i skolan back in the days. Oavsett så tyckte jag iallafall att min lapp var rolig. Föreställde mig den i samlingen med fula tvättstugelappar. Och jaa… jag är en sån människa som inte drar mig för att skratta åt mina egna skämt ibland. Sorgligt men sant. Man kan inte vara Magnus Betnér hela tiden.