Vad gjorde du för tio år sedan?
Då skulle jag fylla 11 år, så jag måste gått i fjärde klass och varit stolt över att ha kommit upp i mellanstadiet. Till ingens förvåning bodde jag hemma hos mina föräldrar, lekte fortfarande med Barbie och lånade mina bröders Action Man för att ersätta min töntiga lilla Ken-docka eftersom att han varken hade magmuskler eller tillräckligt stora händer för att kunna hålla i Barbies. Jag drömde om att bli frisör, delfinskötare eller isprinsessa och att bo på en stor hästgård. Min bästa kompis, Alexandra, och jag hade alltid sällskap till och från skolan och pratade inte om saker som barn gör mest utan vi löste världsproblemen och diskuterade… tja, allt. Skolpolitik och plastikkirurgis negativa effekt på samhället bland annat (weirdos). Vi skrev även en låt vars melodi och text jag fortfarande har i huvudet.  Om jag inte minns fel så hette den ”Mitt hjärta”.

Vad gjorde du för fem år sedan?
2007. Då började jag gymnasiet, samhällslinjen (ursäkta, programmet) på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium. Jag trillade in i spelvärlden och fastnade för ett mmorpg-spel som tog upp ofattbart många timmar av mitt liv. Jag spelade på morgonen innan skolan och så fort jag kommit hem (runt 17-18) så spelade jag fram till 2-3 på natten. Varje dag. I två år. Känner ett visst behov av att poängtera att det inte var World of Warcraft.

Vad gjorde du för ett år sedan?
Ett ögonblick så ska jag kolla! Söndagen den 13 februari förra året körde jag och min kärlek ner till Karlshamn för att hämta en soffa jag hittat på blocket.se. Vi lyckades köra halvvilse i ett bostadsområde eftersom att tjejen vi skulle köpa soffan av hade något slags diplom för Sämst Vägbeskrivning Någonsin. Förra året såhär års i största allmänhet hade vi precis bestämt att vi skulle gifta oss och för 367 dagar sedan bokade jag kyrkan (insane, men det fanns verkligen bara en tid kvar den dagen). Jag hade en app på min iPhone som höll koll på hur många dagar det var kvar. Skrev lista efter lista och längtade efter att  få göra verklighet av några av planerna. Nu är det 4 månader kvar och jag har fortfarande inte fattat att det är på riktigt.

Fem snacks du gillar:
1. Lysmelk!
2. Pizzabullar (är helt klart ett snack)
3. Pringles – Extreme Explosion Cheese and Chilli
4. Nutella. Med sked. Ur burken.
5. Brända mandlar (de med rosa runt ofc)

Fem sånger du kan texten till:
1. Grisen i säcken (Galenskaparna & After Shave)
2. Elegi (Lars Winnerbäck)
3. Var ska vi sova inatt? (Perikles)
4. Dans på Vejby Ängar (Hasse Andersson)
5. Then (Brad Paisley)

Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär:
1. Bygga ett hus
2. Utbilda mig till något spännande
3. Resa med min familj
4. Köpa min sambos favoritbil (födelsedagspresent, perhaps?)
5. Ta mig tid till allt jag tycker är viktigt.

Fem dåliga vanor:
1. Äter inte frukost för att det skulle innebära att jag måste gå upp fem minuter tidigare
2. Kan inte skilja på tristess och hunger…
3. Tar ofta på mig för stora uppdrag för att jag tror att jag vet att jag kan
4. När jag har ont om pengar spenderar jag dem på andra. Snällt men korkat.
5. För mycket att göra? Då gör jag ingenting. Härdsmälta.

Fem saker du gillar att göra:
1. Resa!
2. Fota, även om jag knappt vet var on-knappen sitter på en kamera
3. Baka kakor i oändlighet
4. Sjunga med min falska stämma, överallt.
5. Filosofera

Fem saker du inte skulle klä dig i eller köpa:
1. Foppatofflor
2. Byxdräkt
3. Stor hatt
4. Påskgul sidenskjorta
5. Klumpiga gympaskor till kjol

Fem favoritleksaker:
1. Mobilen
2. Xbox 360
3. Datorn
4. Playstation 3
5. Kameran