Varning varning! Här följer ett himskans långt foto-inlägg för att sammanfatta Kanarieöarna, Januari 2009. Hotellet hette Parque Cristobal, var supermysigt och allting var perfekt. Lite varierande kvalitet på bilderna eftersom att .. kamerorna varierade xP Först och främst: bild på poolen.


Poolen by night

Dag 1, Lördag
Vid 4 på morgonen var det frukost och påklädning i Vellinge (2 mil utanför Malmö för er som är intresserade). Flyget gick 08:15 från Sturup. Den turbulens vi råkade ut för slår allting jag någonsin varit med om. Körde vi på ett rådjur? Kanske var det rent av en mammuthjord? Hur som helst landade vi helskinnade 12:30. Jacuzzi och den mest fantastiska buffé jag någonsin sett. Jag är ett fan av All Inclusive. – Om man bortser från det töntiga armbandet. Suitade på mig bikinin och sprang ut i solen.


Vill man få allting gratis – får man lida pin.
Bikini från WESC, ursäkta mitt muppiga ansiktsuttryck. Det är förresten en piercing och ingen muppnavel xDDag 2, Söndag
26°C och sol. Började dagen med en mastodontpromenad innan frukostbuffén. Vi begav oss till Maspalomas och sprang utför sanddynerna. Häftigt att kunna säga att jag sprungit i en öken. Lite läskigt med alla nudister bara. Speciellt en gammal man i en vit keps som man aldrig riktigt visste vart man hade. Något jag visste vart jag hade var mjölksyran.. den var i benen.


Killarna sprang så långt de tyade.
Triumferande pöjkar!
Och nu förstår alla varför de var nöjda. Det var inte den högsta vi sprang upp – eller ner – för.Dag 3, Måndag
24°C, skönt! Vandrade runt och hittade en supermysig marknad samt ett shoppingcenter. Men dagens höjdpunkt/ lågvattenmärke var att vi blev rånade! Vänligt rånade till och med. Någa biffiga afrikanska kvinnor kom fram, grabbade tag hårt om min hand och band fast ett fult litet armband. De gjorde detsamma med Simon. Armbanden gick inte att få loss. De välsignade vårt förhållande och vår framtid och sedan krävde de oss på alla pengar vi hade. Som tur väl var hade vi inte mer än 6 euro ute just då. Värre gick det för mamma och pappa som blev av med 300:- Väl hemma igen tvättade jag händerna 3 gånger av bara farten och begav mig till poolbaren.


Det fula och kvävande armbandet jag fick.

Dag 4, Tisdag
Tyska barnklubben Badingoo sjunger sin vanliga dödligt hemska sång som inte tar slut och vid lunchtid har de en cocktailtävling för vuxna där de glatt ropade ut att priset var en ”alkoholiserad drink”. Det är inte speciellt många som ställer upp i tävlingarna av två anledningar: 1) Ingen fattar tyska. 2) De 15 minuternas förnedring om man vinner. Först måste man dansa badingoodansen i 5 (!) minuter framför alla, sedan blir du läskigt heilad i en ring av ledare och sedan får du stå och se förvirrad ut när de håller ett långt tyskt tal. — Var också ute och gick idag, hittade fina butiker =)


En av de bra-iga affärerna.
Hade du velat klippa dig hos en frisör som gör reklam för sig själv i bar överkropp?
Bästa baren!
Finnt stavvat…Dag 5, Onsdag
Långa promenader och härliga utsikter var vad som stod på schemat denna härliga onsdag. Ingen stress, inga uppgifter och de enda tiderna jag behövde hålla reda på var … när vi skulle äta. Njöt i fulla drag av att kunna använda sommarklänningar.


Supersöt blommig klänning, Lindex ~ 250:-


Hittade finaste bilen utanför en restaurang =) Dag 6, Torsdag
Hittade helt seriöst den finaste minigolfbanan någonsin! Kan tyvärr inte visa upp en massa bilder på hur fin den var eftersom att mamma har sprungit iväg med den kameran. Men jag lovar, de bilderna kommer och ni kommer att döö av avund för att det inte var ni som fick putta runt där.


Enda jag har – pappa puttar =) Det fanns små broar och oaser<3Dag 7, Fredag
Idag upptäckte vi en massa fler gratis (All Inclusive) drinkar i baren! Så vi provade oss igenom dom. En hel del yummie saker måste jag säga. Senare på kvällen var det även grillkväll så hela restaurangköket flyttades ut utomhus – wow. Det var även live-musik som jag var grymt imponerad av och såklart bad jag grabbarna i bandet att poséa för mig.

Simon och jag i baren

Syskonbild<33  Stoffe, Tizzer & Kitty
Mamma, så nöjd =)


Haha, alkisbilden som fan :D
Älsk säger ”pose! du gillar det!” … hur poséar man då?


Bandet! De var sjukt bra.. faktiskt. Dag 8, Lördag
Sprang på Lill-Babs inne på flygplatsen, trevligt trevligt. Hon hade tydligen promenerat runt i solbrillorna hehe. Passade på att ta några kort och eftersom att det var jag som stor och fånlog bakom kameran så vad det lillebror som fick poséa med henne. Take that farmor!!


Lill-Babs och brorsan =) Trevlig dam det där alltså.


Kort sagt en awesome semester!!Jag har många fler bilder att visa, men vill du se dom får du gå in på
bejbigirl.bilddagboken.se
Du hittar mig där ;)

Tack för mig.