God tio-i-nio alla som är uppe och far!

Jag har redan varit uppe ganska länge utan någon direkt märkbar anledning. Blev rastlös och ville inte väcka Rydell då han skulle jobba sen (eller nu faktiskt) så jag gosade upp mig i en fotölj med en mysig filt och spelade Sims 3 en stund. Tack så jäkla mycket, Hedda…! :P När jag väl börjar så kan jag utan större svårigheter slösa bort en hel dag på det viset utan att ens tänka på det. Det gör inget, idag är ändå en sådan dag när jag inte har något bättre för mig på långa vägar. Blev faktiskt sugen på att gå ut och gå en runda i solen men… jag kom på att jag har ganska så fel skor för det. De övriga 50 paren skor har jag hemma-hemma och inte här.

Hässlegården heter hemma-hemma efter att mamma frågat om jag var hemma eller hemma-hemma. Jag svarade att jag var hemma eftersom att jag var hos Rydell och jag praktiskt taget bor här också o.o” Halva veckan på vart ställe liksom – sambolight :D

Hade en vardagspresent att ge bort till min älskling igår – en pansarlänk i silver med graverad bricka på. Jag ska ta ett kort senare, när tillfälle ges, och lägga upp! I promise.

Nu ropar Simmarna på mig – eller så pratar de om fisk… har fortfarande lite svårt för språket.