Om vi önskar oss äggkoppar och en resa till Aruba så kommer vi ha så stört många äggkoppar att vi kan starta en hel äggkoppsbutik och sälja äggkoppar till halva priset jämfört med i vanliga butiker och på så vis ändå kunna få ihop en resa till Aruba! För vem vill ge bort en resa till Aruba när man kan köpa en kartong med äggkoppar? Mästerplanen.

Jag har en sån där riktig tjejdag idag, full med humörsvängningar till höger och vänster (rättstavningsprogrammet ville inte kännas vid ”humörsvängningar” utan vill istället skriva ”axiomsvängningar”… close enough?). När jag har en sån dag kan jag inte koncentrera mig, alls. Jag kan sitta och prata med någon och inse att jag glömt lyssna helt och hållet, bara suttit och spejsat. Så att få mycket gjort på jobbet idag kunde jag ju glömma. Likaså att skriva ett smart och vitsigt blogginlägg.

Därför tog jag en bild på mig själv i spegeln istället:

Hejsan. I den här vinkeln har jag smala lår. Annars har jag ingen direkt anledning att stå och se ut som om jag brutit ryggen.

Mina skor blev lite ledsna för att de inte fick vara med på bild nu när de fick följa med till jobbet för en gångs skull.

Men vad nu? Blev superhunkiga politiskt-inkorrekt-att-ha-på-arbetsplatstoaletten posterkillen också ledsen?

Pff… that guy!