Bullmamma-fasen fortsätter. Idag blev både magarna och frysen här hemma påfyllda med franskbrödbullar. Inte nog med det, de blev faktiskt bra också. Långt ifrån förväntat när det är jag som bakar.

IMG_2369.JPG

Förmodligen har det att göra med att jag inte känner att jag kan ”boa” mig på annat vis. Barnkammaren har alla nödvändigheter, men inga egentliga dekorationer då vi inte vet vad vi väntar. Syskondelen till vagnen ligger i garderoben, redo att monteras när den lille väl kommer. Elions gamla kläder är sorterade, tvättade och inlagda i Bönans garderob. Skötbordet är monterat och fyllt med nödvändigheter. Packlistan till BB-väskan är skriven och väntar på att någon form av avkryssnings-action ska ta fart.

Även om de flesta punkterna på att-göra-listan bara är gjorda till 90% så är allting ändå så pass förberett att jag med flit måste dra ut på det litegrann för att inte förgås av frustrerad väntan under slutspurten.

Imorgon går jag in i vecka 31. Äntligen! Redan? Woho! Waah? Blandade känslor. Minst sagt.