Jag vet.

Men jag dog lite.

Fast nu är jag livs levande igen, i alla fall tror jag det.

Den absolut största anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är för att min mobil inte fungerat. Lam ursäkt, du sitter ju vid datorn hela dagarna! Det gör jag ju visserligen, men den bloggar inte från speciellt ofta utan den får vara dedikerad till arbetet (och facebook.. och memebase och och.. jaja, du har en poäng).

Köpte en HTC Sensation för inte speciellt länge sedan och jag har varit så nöjd med den även om jag var lite som en mongolid på trehjuling när jag skulle lära mig navigera på den istället för på superanvändarvänliga iPhone, men nu när det väl sitter så var den värd en plats på hedersväggen. Det vill säga, tills den började bråka med mig och driva mig till vansinne. Den stänger av sig – hela tiden. Utan varning. Och sen är den omöjlig att starta, alternativt stänger av sig innan den ens nått fram till PIN-kodsinskrivningsgrejset (<– heter det något?). Och efter varje ryck den fått så är batteriet i det närmsta uttömt, så jag har inte vågat använda någon som helst app.

Det hade varit tolerabelt om det varit en gång om dagen, max. Men icke! Det rör sig om absolut minst 5-10 gånger om dagen. Och igår morse när jag skulle starta upp den tog det hela 27 försök. Sen levde den i cirka en halvtimme innan den strejkade igen. Pratade med HTC-supporten.

#1. Livechatt med teknisk support
avbryts pga tekniska problem

#2. Ringer support och får prata med en tjej. Beskriver problemet.
– ”Har du provat att starta om telefonen?” …

#3. Ringer igen i hopp om att få prata med någon som inte är fullt så efterbliven. En kille svarar.
– ”Du, mellan dig och mig – köp en Samsung istället.”

Så nu har jag banne mig gjort det! Köpt en Samsung alltså. En vit Samsung Galaxy SII ligger i Malmö och väntar på att postas. Nu blir det Ramen till middag.