Beskåda! En frysrätt av den sällsynta sort som faktiskt ser ut som på förpackningen.

Jag har just nu en fas fylld av Felix pajer. Det är ju lite tråkigt att man egentligen behöver äta två eller tre stycken av dem för att bli mätt på riktigt.

Innan jag blev gravid tänkte jag storslagna tankar om hur jag skulle variera min kost, tänka på vad jag äter och ha grönsaksstavar som snacks på jobbet. Inte dricka onödigt mycket läsk eller acceptera godis som en fullvärdig måltid. Dock ville bebis annorlunda. Jag insåg det där någonstans i en liten paus jag tog mellan min fjärde och femte jordgubbsmilkshake när jag ägnade lite tid åt att filosofera över livet, då filosoferandet var det mest fysiskt ansträngande jag mäktade med.

Jag fick knappt behålla någonting jag åt eller drack under flera månaders tid. Vissa saker funkade, däribland jordgubbsmilkshake av någon anledning. Då blev det ju så att man höll sig till vad som funkade. Grönsaksstavarna kunde Anna Skipper få behålla för sig själv.

Och så sitter man där med sina polkagrisar invirade i medwurst med vaniljglass och stekt bacon och undrar varför vågen visar så mycket. Den måste vara trasig.