Helgen kom och gick.
Större delen av lördagen spenderades med Rydell och Emil hemma hos Malte som precis flyttat in till stan. Lite kaffe blev det, men kaffebrödet hade visst ”försvunnit” under mystiska omständigheter innan vi hann dit.

Senare på kvällen skulle vi komma tillbaka på öl och chillkväll, vilket slutade som helkul fest hos Mang… Malte. Hade min underbara lilla partypingla med mig också.

20110808-201906.jpg

Några öl, glas dooley’s och Baja päron senare.

Söndagen var relativt bakfyllefri faktiskt så jag passade på att visa upp mina superba matlagningskunskaper för min sambo, som blir lika chockad varje gång.

20110808-202115.jpg

Just idag, nu, this very moment sitter jag i soffan hos svärföräldrarna och småpratar lite. Sambons yngsta bror fyller år idag, så det blir lite fika och mys idag och så kommer stora kalaset att gå av stapeln på lördag för alla tre bröderna samtidigt.

Unt nu, kaffe.