Spamkommentarerna kan ibland vara en riktig höjdpunkt när man loggar in på bloggen. Någon gång var det ju en fråga om hur många döda barn jag fick in i min Prius. Men idag var det visst trevligt och ombonat (va?) chatroulette-sex som erbjöds. Det och mirakelpiller för bröstförstoring. Nej tack, till det sistnämnda (och även till chatroulettesexet faktiskt) då mina gravidtuttar är helt oregerliga och växer utan hejd, alldeles av sig själva.

Så är det med den saken.

Andra saker, som även råkar  vara trevligare saker, är kvällens planer. Det blir till att möta upp Frida och Andreas vid Thairestaurangen för att glupskt sluka allt i min väg… dinera. Sedan blir det retro-monopol med nötkärnor och påsklämmor istället för vanliga tråkiga markörer. Vi kan låtsas att det är med flit.

Innan dess ska jag spendera de sista två timmarna på jobbet med att lägga harpan och kolla min facebook för sjuttonde (artonde?) gången idag, då Telenors driftstörning har lämnat mig naken, exposed… rädd.