När Titanic kom ut på bio så var det många som gick och såg den flera gånger och det var inget konstigt med det. I alla fall är det vad de påstår nu i efterhand, det kanske var hur konstigt som helst egentligen. Hur som helst så håller jag mig till att de inte är konstigt eftersom att vi gör samma sak nu, 2011. Ikväll går vi på Fast and Furious: Fast Five för tredje gången. Prisad vare biochecken!

Gick på McDonald’s igår förresten eftersom att jag haft en dålig dag och fann det lagligt att tröstäta lite. Rydell var inte svårövertalad. Jag tänkte att jag skulle våga mig på den däringa Filet-o-Fish. Tja, det var väl ett misstag. Det var helt enkelt en fiskpinne med gurkmajonäs i ett bröd. Punkt.

Dessutom så är jag helt övertygad om att jag ätit samma dumma fiskpinne på McDonald’s förut, fast under ett annat namn. Antagligen en misslyckad meny gone undercover. Incognito. Bör bojkottas…