Idag är min första lediga dag på riktigt. Det känns himla konstigt att inte vara på jobbet fastän man inte är sjuk. Förmodligen sista gången på många år framöver som jag kommer ställa mig själv frågan ”vad ska jag göra med all min tid?”.

Har försökt komponera en lista över saker att göra idag, även om den mest fylldes på av tråkiga sysslor. Fast det kanske finns någon ensam liten människa utan vidare roliga fritidsintressen som är mer än road av att renbädda sängen, diska, städa badrum och ta långa kyliga promenader för att ta sig till Apoteket och handla upp en halv månadslön? Denne är då mer än välkommen hem till mig.

Trodde väl inte det.

Har även lovat min man att baka någonting under dagen – såklart helt utan garanti för produktens ätlighet.

Dagen är lång, men listan är längre. Antar att det är lika bra att börja.