Har bara bott i lägenheten några dagar men det börjar ändå kännas ganska hemvant – skönt! Har fått upp lite blommor och så i fönstren så att det känns lite mer ombonat iallafall. Hittat bra ställen för iallfall 95% av alla våra ägodelar, resten får vänta till efter nästa löning då vi pallrar oss till IKEA. Frenzy! Jag har planerat att lägga kameran på laddning så att jag kan ta lite bilder på hur vi bor också. Kan ju vara kul att visa upp, tänkte jag.

Nu har vi iallafall fungerande Internet – med ett superkrångligt lösenord som jag har fått öva in – och efter ikväll har vi TV att titta på också. Och tur är väl det, jag har en filmberoende sambo som inte kan passera en filmhylla utan att köpa något – söt är han. Fyra DVD:er senare kan jag iallafall börja säga ”det kanske är något på TV ikväll?”.

Hade tänkt överraska hjärtat med en liten present ikväll. Egentligen hade jag tänkt spara det tills på lördag då vi har månadsanni, men idag var det nära ögat att jag förlorade chansen till det, så hmm.. ska jag chansa och hoppas på att jag kan göra det då? Eller ska jag bara göra det idag? Gaah.