Jag är en fruktansvärd shopaholic ):

Det är knappt att jag vågar räkna mina skor numer, men här är de tre senaste inköpen iallafall. Tänkte att om jag redovisar lite så inser jag hur mycket pengar jag lagt ut, får dåligt samvete och slutar. Yeah right.. men det är värt ett försök.


Ovan: Förvånansvärt sköna måste jag säga! 499:- DinSko

Ovan: Sitter kalasbra, går att ha hela dagen. 499:- DinSko


Ovan: Ögon-/fotgodis. 499:- DinSko

Och som om inte det var nog så har jag sprungit in och ut på MQ under ett par dagar och om och om igen provat en viss kappa från Stockh lm som jag blivit helt kär i. Kunde nöjt konstatera att jag faktiskt såg bättre ut i den än vad skyltdockan gjorde, så tja.. det var ju ingen tvekan om saken. Den skulle jag ha. Så en lila, underbar kappa senare är jag ytterligare 1699:- fattigare.

Som sagt – STOPPA MIG NÅGON?