Det är inte så speciellt tätt mellan uppdateringarna och det kliar i fingrarna. Vill bara få sätta mig ner och dela med mig av allt onödigt och storslaget, i en salig blandning, som händer. Men så kommer livet emellan. Det här med att vara ensam med två barn, jobba heltid och hitta egentid samtidigt, det är en av de där utmaningarna som man bara står och stirrar tomt på och undrar varför de ens finns? Vad är det för mening? Vem antar den? Det går ju inte?

Men idag, plötsligt! Barnen är hos dagmamman och jag har flera minuter kvar innan jag måste ta bussen till jobbet. Oceaner av tid. Vad ska jag göra med den? Sju hela minuter av stillasittande, andning och andra helgalna saker jag nästan hunnit glömma bort hur man gör. Att dricka varmt kaffe till exempel. Det är ju livsfarligt. Tur att det inte händer så ofta.

Mitt farliga leverne åsido, så tänkte jag dela med mig av vad jag hade för mig under påskhelgen. Den superkorta, morgonanpassade versionen.

Stuvade in barnen i bilen och åkte till Vimmerby för påsksemester, lekplatshäng, en sväng på leklandet, påskmat och många mils körande med leksaksbilar från tidigt 90-tal i gammal hederlig metallThe End. 

IMG_9714

IMG_9708

IMG_9716

 

Lycka.