Min blogg har blivit totalt sönderspammad idag av diverse bottar och… ja, gud vet vad. Har fått ca 50 kommentarer idag, om inte fler – och alla har varit helt random saker som:

– Wham bam, thank you m’am. That really adresses the problem I had!
– Umm, are you really giving out this info for nothing?
– Oh thank god, finally someone with brains speaks!
– Pin me down and call me Dolly, this is just the site I was looking for!
– Kudos! This site is superinteresting and I will follow it til I die!
– This site holds more interesting info than the encyclopedia on WWII!

Även en hel del andra varianter på dessa och helt andra som jag helt enkelt inte förstod. Såklart även den klassiska att jag blivit utvald och vunnit 50.000 euro. Fast ”avsändaren” hette visst ”35.000 euro price” så jag antar att det fortfarande är måndagsmorgon där de sitter och komponerar dessa ytterst trovärdiga meddelanden. Men de får lite pluspoäng ändå för att de  blivit lite roligare och skriver saker som just Wham bam thank you m’am! De använder en hel del andra såna uttryck också, men de har jag raderat. Fast om jag ger det någon timme lär jag väl ha minst 10 nya fina kommentarer.