Jag hatar att vara sjuk eftersom att jag blir helt handlingsförlamad då – men nu är jag så gott som frisk så det borde bli lite mer skrivande nu.

I skrivande stund sitter jag och sneglar på Jasmines försök att hitta "rätt nyans av rosa" på hennes "bögpapper" medan jag väntar på att vår sk. provlektion i samhällskunskap ska börja. Det blir lite som en audition för den nya läraren – vi får väl se vad det blir av det.

Något annat jag vill veta vad det blir av är årets avslutande klasshändelse? Blir det ett besök till det i klassen lovprisade stället Barnens Gård? Eller blir det en weekend i Eslöv.. Sveriges officiellt tråkigaste stad?

Klockan är två, vilket betyder att det är två timmar kvar innan jag får åka hem och pussa på min älskling =) jag är glad som en liten ostbåge över att han är hemma den här veckan. Lycka. Nästa vecka däremot drar han iväg med bandet till Sweden Rock. Stolt katt. :)

Tillbaka till "bögpapper" och "pixis".