Enough said ;D 

Nu är det såhär babydoll, att om man vräker ur sig något spydigt på en sida så får man stå för det på alla sidor, got it? Antingen så är du så vänlig och bara lämnar mig ifred (vore att föredra eftersom att jag inte har något intresse av att prata med dig) eller så kan du fortsätta och så ber jag dig bara dra åt helvete vid ett senare tillfälle. Oavsett vilket som behagar dig så kan vi säkert lösa det ska du se.

Och nej, kom inte och säg något i stil med att jag hänger ut någon. Som jag sa, det du postar på Internet finns redan tillgängligt för allmänheten och tåls att flyttas. Kommentaren jag visar finns ju redan tillgänglig för allmänheten på bilddagboken, (Kitzification – 14 januari) och eftersom att den besöks oftare än min blogg ser jag inget fel här.

Sätter ner foten.

-10 karma