Jaså, det säger ni folket? Ni tyckte minsann om när jag lekte i Photoshop. Kanske något man ska fortsätta med då? (: Blev lite sugen på att göra en till nu bara för att ni alla var så söta :D

Och förresten…

Jag älskar när folk kommenterar mina inlägg, bilder etc. Men kan ni som inte har något liv och tycker om att skriva att man är en fitta, korkad bitch, idiot, slampa, slyna, billig, trash eller bara något annat ord (som egentligen bara visar vilket slags ordförråd ni har) bara lägga ner er verksamhet?

Om ni har något att säga, eller bara kalla mig, så gör det face to face. Vem är så feg att man måste dölja sig bakom ett anonymt namn? Står du för att du tycker att jag är något av det du skriver, ja men säg det då. De här fasonerna är ju bara löjliga och börjar gå mig på nerverna. Det är inte så att du måste besöka min blogg. Låt bli då om det hela min personlighet stör dig.

Puss.