Ehee…

PLING! sa det i telefonen och för en gångs skull var det varken Wordfeud eller Facebook som ville mig något – det var ett SMS! Åh kära hjärtanes, är det någon som vill mig något?! Någon som tagit sig tid att pluttra in lite bokstäver i sin egen mobil och sedan skicka till mig?! Men nää, det var Posten.

Fast det är minsann inte så illa det heller. Det innebär att ett efterlängtat paket finns att hämta på Hemköp (Hämtköp… höhö). Då får man stå i kö och titta på mustaschtanten medan man väntar. Hon sitter där i kassan med sin svarta mustasch som alla (ja, alla – det är en liten stad) pratar om, utan att raka bort den. Hon har alltid haft den, så kanske är det för att hon har separationsångest. Det är inga små fjun vi pratar om här, utan en regelrätt mustasch à la Mustaschkampen som skulle gjort vilken moppekille som helst grön av avund.

PLING! Vad nu? Ett SMS till. Från Posten det också?

Jaa! TVÅ härliga, välberesta, förmodligen aningen tillknycklade paket att hämta ut. Jag kommer att vara köns hatobjekt. Inte nog med att jag får gå före i kön för att jag bara har en vara (en listig plan jag brukar använda mig av), jag ska hämta ut fler paket än ett också. Och på Snigelköp på det verkligen inte fort. Men de kan inte hata mig för jag har mitt sad-with-tear-on-finger-face.

20111026-151604.jpg