20111118-112618.jpg

Lagom såhär till lunch (nyttig som få!) kan jag bjuda på de klassiska sakerna du inte visste om mig.

ETT.
I högstadiet skrev jag så otroligt mycket emodikter att jag blev rätt duktig på det till slut. Sålde rättigheterna till en text till ett lokalt death metal-band för 500 spänn och en Ben & Jerry’s. Texten hette Burned be vill jag minnas.

TVÅ.
Jag har grymma kroppskomplex som gör att jag sällan vågar prova nya saker om andra ser på eftersom att jag är så osäker på hur de uppfattar mig. Jag är fullt medveten om att folk egentligen inte bryr sig, men det gör mig ändå totalt handikappad. Jag vill naturligtvis gå till gymmet för att råda bot på problemet. Men där kan folk se mig. Moment 22.

TRE.
Jag är tatuerad och piercad men är livrädd för att färga och klippa håret på grund av förändringen det innebär. Friskt.

FYRA.
Jag har ingen direkt talang. Ingen typisk stil, kännetecken eller någonting som får andra att utbrista: det är såå Kitty! Det är en sanning som är accepterad men som samtidigt kan ge mig var-fan-är-glassen?!-ångest.

FEM.
Jag har krokiga tår!

SEX.
Jag är så dålig på siffror att jag har en kilometerlång ”Anteckning” i min telefon innehållande bland annat min egen portkod och lägenhetsnummer. Och jag kollar den ofta.

SJU.
Det är nästan omöjligt för mig att lära mig teoretiska saker, medan praktiska och skapande ämnen fastnar nästan direkt.

ÅTTA.
Jag är vänsterhänt men kan skriva bra med högerhanden också.

NIO.
Jag har över 100 födelsemärken på kroppen.

TIO.
Jag sjunger falskt och man kan tro att jag är helt tondöv, men trots det sjunger jag alltid när jag är ensam (eller iallafall tror att jag är det).

Det får duga, min lussekatt är nämligen slut nu.