I söndags var det Musik Direkt i Olofström och jag följde såklart med. Bandet – som består av medlemmar från banden 7 Seconds Gone, Deviation och Dreamania – gick under namnet Roadkill 66 och hade såklart tröjor att matcha med. De spelade superbra och det säger jag inte bara för att jag är partisk.. faktiskt.

Klicka för att höra låtarna Don’t och Down the road.

Kvalitén på ljud och bild är lite halvdan, misstänker att Martin behöver köpa en bättre kamera? Här kommer iallafall lite bilder från dagen och kvällen.


Ja, det här var en kort sammanfattning av själva stunden på scen iallafall. Det hände mycket mer på övrig tid vilket såklart också fotodokumenterades – en del roliga bilder vill jag lova. De dyker säkerligen också upp här inom kort. På lördag och söndag är det ännu mer Musik Direkt, fast i Karlskrona. Där lär jag vara med min kamera.

Over and out ♥