Ett instabilt internet kan verkligen ta kål på en -.-’

Glad midsommar allihopa! Det här är faktiskt den första midsommaraftonen jag spenderat i Sverige på flera år. Ni ska bara veta hur svårt det är att hitta passande mat i t.ex Spanien O.o. Visst, ABBA’s sill är inte så svår att få tag på men gräslök och gräddfil… det visade sig att gräddfil inte var särskilt känt där. Anyways. Jag har inlett min midsommar med en lång mysig frukost med familjen. Sedan åkte vi ut till ett litet gräsbeklätt ställe och spelade kubb och fikade ett par timmar. Hur roligt som helst att äntligen ha lite tid att spendera med familjen utan att det ska involvera renovering eller målning av vardagsrummet. (som förresten är urtjusigt nu!)

Om ungefär två timmar kommer Tess och hämtar oss och vi åker då ut till jämjö för att äta middag hos hennes mamma. Kommer säkerligen att bli jättetrevligt :) Maja C var a doll innan också och sa att jag gärna fick titta förbi där om inte middagen drog ut för långt på tiden, yay. Får väl se hur det blir.

Hur som helst, har skickat ut lite midsommarhälsningar till de närmast sörjande ^^ dags att göra sig iordning litegrann. Ska se om jag inte kan hitta några roliga bilder från familjens kubbturnering senare :)

Tjingeling!