Spenderat valborg i skinande solsken med vila, mys, fotboll och grillande. Blev dock inte fest som planerat, men jag var lika nöjd för det. Det har varit riktigt skönt. Nu gäller det bara att hoppas på att alla vädergubbar har fel när de säger att det ska bli kallt och regnigt framöver. Jag är en liten sollapare, kan sitta i timmar och bara vara helt… glad över att det är soligt ute.

Pååå tal om att lapa. Kisarna har blivit så himla stora nu, tycker jag. Men så gick jag ut lite tidigare idag på gården för att slänga soporna och i ett av fönstrena på bottenplan satt en katt som såg ut PRECIS som Otto, fast vuxen. Och när jag säger precis då menar jag precis! Man kan tro att Otto är en klon av den kisemisen alltså. Har börjat spana lite efter en Bella-kopia nu. Hur freakish vore det inte om han/hon/de hade en sån också?

Det får bli ”han/hon/de” för vi har verkligen sjukt dålig koll på vilka som bor här i huset. Folk flyttar in och ut hela tiden verkar det som. Det står alltid ett släp eller en flyttbil på antingen fram- eller baksidan. Men Rydell har ändå tagit priset då han på gården mötte en av sina gamla klasskamrater som tydligen också bor här fastän vi inte hade en aaaning om det. Och han var inte nyinflyttad i veckan precis.

Ska ut och läsa namnen på alla brevlådorna sen…