IMG_2436.JPG

När det är kalas på söndagar kraschar kalendern. Den i huvudet åtminstone. Det blir automatiskt lördag, hur mycket söndag det än är. Sedan blir man lika chockad och besviken varje kväll när man inser att man måste ställa klockan till dagen efter, som av någon anledning envisas med att vara ännu en måndag.

Idag är det kalas för makens mormor så här sitter vi fjorton personer i en liten etta och äter den traditionella hämtpizzan. Sedan blir det kaffe och kaka följt av promenad/vallning i flock.

Elion springer runt och leker med ett litet flygplan och är världens nöjdaste kille som får allas uppmärksamhet. Älskade unge. Tänk när alla istället glömmer bort den underbara lilla flygkaptenen för att stå och stirra på (samt försöka smyghålla, oavsett min åsikt) en liten bebis istället.

Jag håller varenda tumme och tå jag har för att han inte ska känna sig allt för bortglömd när den stunden kommer. För den kommer ju trots allt komma, oavsett man vill eller inte. Om ungefär åtta veckor sitter jag på svaret, för då är det dags.

Puh.