Och här är del II:

Det är en självklarhet att äta minst en ordentlig Engelsk frukost, så det gjorde vi. Vi åt vid kanske 10-tiden på morgonen och jag var banne mig inte hungrig igen förrän sent på kvällen. Men å andra sidan brukar jag bara äta en liten skål Cheerios på morgonen, om ens det.

20110615-100509.jpg

De tog inte kort där så vi fick stanna på vägen vid en pygméautomat.
(Mamma är kort, that’s why it’s funny…)

20110615-100641.jpg

Oändligt mycket mer turistande senare befinner vi oss i en äggformad bastu, mer känd som London Eye och blickar ut över det blåa friska vattnet i Themsen.

20110615-101342.jpg

20110615-101612.jpg

Jag älskar den här bilden på baby och Jessica Alba. Som han sa ”det gäller att passa på när hon inte kan göra motstånd”. So true. Själv gjorde jag vinnarposer med Robbie Williams och spelade Sten, sax, påse med Hitler. Men de bilderna är inte tagna med min mobil, så de får låta vänta på sig.

Vi såg för övrigt på 4D-bio på Madame Tussauds också. Det var den snyggaste 3D-animering jag sett hittills plus att vind-, vatten-, och tryckeffekter skakade om hela salongen. Blött, blåsigt och episkt. Så skulle jag vilja se en långfilm! Kanske inte nödvändigtvis Lilla Sjöjungfrun eller Motorsågsmassakern (eller jo förresten) men ändå…