Idag hade jag kameran med mig till jobbet, den riktiga – the one, the inte-mobilkamera-one! Det var egentligen bara för att jag skulle ta kort på några av ”bygg-gubbarna” till en tidningsannons, men jag passade på att ta en bild på mig själv i all hast, för att ni skulle få bevis på att jag faktiskt inte är så grynig och pixlig i verkligheten.

Idag testade jag en ny concealer som fortfarande, sedan klockan 06.30 imorse, täcker födelsemärket jag har på kinden. Det är mitt vanliga testställe när jag provar consealers eftersom att det är så mörkt. Det syns på valfri annan bild om jämförelsebehovet blir för stort. Fantastiskt. Jag ska gifta mig med den!

Dock kan det inte på långa vägar väga upp för den inte allt för sexiga ”nyfärgat-hår-randen” jag har kvar eftersom att jag inte får tvätta håret på 48 timmar. Röd och fin i pannan, jag tackar jag.