Skip hop Tree friends. Det sötaste jag vet i inredningsväg och äntligen är det på plats i Noahs rum.

IMG_3684.JPG

Speldosan i mobilen fick 4 av 5 uppsuttade nallar i underhållningsvärde.

IMG_3689.JPG

Jag har haft att göra med den där förbenade lampan kan jag ju säga. För högt, för lågt, för dryga sladdar som inte skalar sig själva och glömde jag kåpan innan jag skruvade ihop allt – IGEN? Nåväl. Nu är den på plats.

Nu är det bara tavlorna som ska upp på väggen och sedan kan jag kryssa av ”packa upp den jäkla lådan med saker på Noahs rum” på min Att-göra-lista. Av titeln att döma så förstår ni att lådan stått där inne ett tag. Kommer nästan att sakna den.

IMG_3692.JPG

Nästan.

Hemskt så prydligt ni måste tro att det ser ut på hans rum nu. Här kommer en reality check.

IMG_3699.JPG

Rakt in, förbi de malplacerade köksstolarna som inte får plats i köket, står Den Stora Lådan. Inte att förväxla med Den Lilla Lådan (innehållandes engångsartiklar till dopkalaset) på stolen bredvid sängen. Skötbordet agerar arbetsbänk och där ligger den gamla lampan jag precis plockat ner. Och så har vi skrivbordsstolen som får bo där inne tills min mans separationsångest gått över.

Det röda som skymtar på golvet är babygymet. Inget säger ”manligt!” som att ligga och gymma mitt i ett industriområde. Till vänster om det står en vit kartong som Elion nyss bar dit för att den var fin. Hitom den står pallen jag så graciöst balanserat på när jag bytt lampan och allra allra längst ner i högra hörnet står tavlorna och väntar på att få hängas upp när mannen kommer hem och plockar fram en slagborr eller något för att hämnas på väggen som bara lät mig dra i två av fyra skruvar.

Sen ska jag städa. Tills dess får dörren vara stängd. Det som inte syns, finns inte.