God morgon, god morgon, god morgon…
Lite sängbloggning innan frukosten kallar tänkte jag.

Efter allt kaos kring balklänningen insåg jag att det inte fanns så mycket tid att förlora med tanke på utbudet i den här pyttelilla stan – jag har inte riktigt tid att åka iväg heller. Så i måndags sprang jag ut på stan, hittade en butik och såg till att den stackars expediten fick jobba sig varm. Provade omkring 20 (!) klänningar innan jag hittade en som passade, som samtidigt hade en prislapp jag hade råd med. Det blev en silvrig kreation med en prislapp på 2950:- som jag lade undan till igår då jag kom farandes igen med kortet i högsta hugg.

Tyvärr var det ju så att klänningen inte direkt passar perfekt. Jag är nämligen inte så lång, så den måste läggas upp lite. Men vad har man väl farmor till?

Men nu kan jag andas ut: ett problem mindre.