Jag har inte lagt upp någon bild på min blogg på vad som känns som år och dag. Därför tänkte jag att en bild på mig och Spiderman säkert skulle göra susen. Träffade honom på Leksakshuset idag. Jag lovar och svär, jag var för ett ögonblick helt säker på att det låg en man i den där uppstoppade dräkten som någon maffiaboss beställt dödad någonstans. Tung var han också, tjockis.

Vad gjorde jag på Leksakshuset då? Jag letade efter Vikingar, dalahästar, älgar och en midsommarstång. Fel säsong tänker ni, och det tänkte jag med faktiskt. Inte ens Rusta hade det sistnämnda vilket var väldigt förvånande faktiskt då vi alltså pratar om affären som säljer plastjulgranar i juli. Vad skulle jag då med detta till? Jo, jag kämpar för att sätta ihop ett care package med typiskt svenska saker som ska hela vägen till Californien (eller Kalifornien.. w/e). Inte för att Vikingar bara var svenskt, men hur föreställer ni er norska och danska vikingar? Och hur låter fornnordiska namn uttalade på, ja, danska? I rest my case.