Helgen. Helgen, helgen, helgen. Vilken helg?

Min kära man steg upp halv sju på lördagsmorgonen, gick till jobbet och kom inte hem förrän fram emot kvällen. Eftersom att jag är så gott som helt inkapabel till att underhålla mig själv så stannade jag i sängen tills ryggen skrek i högan sky, flyttade mig då till soffan. Rinse and repeat.

Runt lunchtid blev Angelica min räddare i nöden och vi släpade oss ut på stan så att jag skulle kunna köpa vad jag skjutit upp att inhandla sedan oktober 2011; en hylla att ha i duschen. Schampooflaskor och diverse buteljer har terroriserat duschgolvet länge nog!

Kvällen avslutades sedan med lite tacos och en hyrfilm. Som den hardcore nattuggla / partypingla jag är så somnade jag givetvis ifrån den. Jag hann dock förstå handlingen innan dess; Man med mycket muskler får sin familj mördad. Man med mycket muskler söker upp män med dålig attityd och något mindre muskler för att hämnas på muskliga sätt. Och på den vägen var det.

Nu är måndagen kommen och jag sitter på min plats bakom receptionsdisken i väntan på det alltid lika ”roliga” skämtet: Härligt med ny oförstörd arbetsvecka!
Det är mig ett mysterium hur en och samma person kan säga det varenda måndag under två års tid och fortfarande tycka att det är kul att säga.

Medan jag väntar på detta får ni en bild på min måndagsstrejkande Ninja:

image