image

Vi har haft en sån här dag idag, Benny och jag. Tagit vara på varenda liten gosestund. Hans storebror vill inte leka med honom idag och min bebis är mest arg på sin mamma (förmodligen på grund av mina urkorkade regler som säger att man inte får slåss, stoppa fingrarna i eluttagen eller kasta mat omkring sig – har ni hört så urbota dumt?)

Det har mest blivit Svampbob och småstädande för att fylla ut dagsljustimmarna idag. Allt för att hålla mina tankar borta från allt vad flyttpackande heter. Ska nog vänta en vecka till för att inte behöva bo allt för länge i vad som mest liknar ett butikslager där inventarien verkar behöva semester.

Mamma har anmält sig frivillig att motionera mig och lilleman idag. Fikamotionera. Därför regnar det idag. Massor. Liksom för att markera och riktigt gnugga in hur genialt det är att inte ha något regnskydd till sulkyn. Visserligen inget man inte kan lösa med ett paraply och ett spännband.

What would McGyver do?