Sommarvärmen kom springandes med andan i halsen, knuffade våren ur vägen och mumlade ursäktande något om att hunden ätit upp busskortet, mycket trafik och väckarklockor som inte ringde. 

Efter en runda i lekparken fick det bli en premiärtur till Glassiären med mormor och morfar. Nöjda kiddos, nöjd mamma (jag fick ju trots allt också glass). 

    ”Rosa glass. Det bästaste.” 

Nu sitter två trötta killar bänkade framför Frost (för 473:e gången den här månaden) och jag springer upp och ner i tvättstugan och betar sakta men säkert av Mount Tvätterest som hunnit byggas upp sen senaste gången jag lyckades få tag på en tvättid. 

Skulle baske mig kunna tänka mig att bo i en skolåda med hål i locket, bara det finns plats för egen tvättmaskin. Att tvätta en gång var tredje vecka med två små barn är så långt från optimalt att det knappt går att skämta om. 

Save me, Jebus.