Idag bär det av – det stora flyttlasset! Inte förrän i eftermiddag visserligen, men vi har gott om flytthjälp så det ska nog gå ganska snabbt trots decembermörkret.

Nu är det snart slut på allt tjat om lådor – och de papperskassar jag fick gå upp och köpa på Hemköp medan kassörskan kollade lite snett på mig. 11 papperskassar för en 50 cl Cola? Visserligen ska de förbannade sakerna packas upp också, men det är en annan typ av utmattat tjat för den uppgiften.

Klockan 11 är det besiktning av den nya lägenheten. Vi fruktar att den kommer vara dåligt städad med flera anmärkningar, men vi kan inte skjuta på vår flytt och får därför ta det som det är även om det bär emot. Sorgligt nog är vi vana då våra två senaste flyttar varit likadana. C’est la vie! Det kommer ändå att vara mörkt innan lamporna kommer upp. Gott om tid för förnekelse.

Nu ska de sista sakerna bli nerslängda i omärkta papperskassar innehållandes ”diverse”, sedan är det dags för dagens första dust i Bebis vs Overall. Önska mig lycka till.