”Hej bloggen!”

Linnéa, Johanna och jag klurade över den klassiska blogginlednings-frasen i söndags. Det är väl ändå inte bloggen man pratar med, eller skriver till för den delen. Antingen är det väl till en hel hord anonyma små ansikten på Internet, eller sig själv. Eller kanske bloggar du till din syster från ett annat land?

Oavsett vem jag skriver till, hur jag inleder och vad jag har på mig idag så var min tanke att jag skulle beskriva söndagens aktiviteter långt, utdraget och detaljerat. Dock är ju inte tanke och utförande nödvändigtvis helt synkade så ni får den korta versionen, lite hastigt nerklottrad istället.

Som alla andra söndagar väcktes vi redan 06.30 av två små hungriga troll. Inget att be för, det var bara till att masa sig upp och mata dem. Två nöjda misar senare fick jag snooza lite innan det var dags att se på klockan och inse att jag måste skynda mig. 45 minuter senare skulle vi stå parkerade på City Gross parkering i väntan på Emil och Linnéa. Målet var Ronneby Brunnspark där en dimmig fotosession skulle äga rum – efter en detour i Nättraby där vi hämtade och stylade en styck Johanna.

Om ni vill läsa den roliga versionen och faktiskt se lite bilder från dagen så borde ni kika på Linnéas blogg istället.

Hur som helst, vi hamnade på Max Hamburgerrestaurang efter ett par timmar. Stoffe beställde vår mat och sa som tillbehör ”7 lökringar och 4 chili cheeseballs”. Fick naturligtvis en påse med 7 lökringar i och… 4 påsar med 4 chili cheeseballs. Så där satt han och kämpade för att få i sig 16 stycken – ”har man betalat för dem så ska de ätas!” Tur att Emil kunde hjälpa honom med några då.

Resten av dagen spenderades i soffan, under en mysig filt, framför säsong 1 av Bones. Lovely!