Saker jag har gjort och sedan använt som ursäkt för att jag inte hittat tid för att bända upp laptopen och blogga en snutt:

 • Tagit hand om en sjuk ettåring
 • Tagit över sjukdomen och testkört den själv (mycket grundligt, så jag håller fortfarande på) (det låter som om jag fått något exotiskt, men jag är bara förkyld) (mansförkyld).
 • Tittat på tre filmer i rad med Jennifer Aniston. I rad som i ”i direkt följd, med paus enbart för att hämta fler näsdukar eller titta i kylskåpet”.
 • BETA-testat ett nytt spel
 • Tittat ut tre säsonger av Mad Men (man kan ju inte bara sluta mitt i…)
 • Handlat på Hemköp. Mest bananer.
 • Misshandlat F5-knappen på hemsidor med jobbannonser för att se om mitt drömjobb magiskt poppat upp
 • Dammsugit
 • Köpt en höna i metall för 30 kronor efter att ha sett den i skyltfönstret varje dag i två veckor
 • Kört en BRIO-spis i en barnvagn tvärs över stan
 • Färgat håret för mer pengar jag vanligtvis lägger på det under en femårsperiod
 • Spelat Farm Heroes Saga
 • Slängt trånande blickar efter kaffebryggaren som ger mig kalla handen efter att jag kommit ut med mitt beslut om ett tillfälligt koffeinfritt liv (How is that working out for you? Shitty, thank you).
 • Spelat mer Farm Heroes Saga
 • Slutat att träna utan att uppge någon som helst vettig eller egentligen ens någorlunda acceptabel anledning
 • Gått upp fyra kilo och har därför haft en blängtävling med min spegelbild varje gång jag passerar en reflekterande yta

Ja, ni ser ju själva. Hur skulle jag någonsin kunna få in ett par ynka minuters uppdaterande bland allt det där? Det säger ju sig själv att det är omöjligt. Att jag faktiskt har en app installerad i det tekniska under som sitter som fastklistrat i min hand (aka AjFån) hör inte hit.

I skrivande stund sitter jag och stirrar tomt på Tv-skärmen (och litegrann på datorn i knät kanske), och funderar över mitt nästa stora beslut; vilken blir nästa Aniston-film? Blir det Drömbilden eller The Good Girl…?

Som tur väl är måste jag snart slita mig från min (brist på) syssla och krama lilleman när han kommer hem från dagmamman. Ljuset i vilken tunnel som helst.

Elionochmamma

Låtom oss alla ignorera det faktum att mitt hår ännu inte blivit färgat när den här bilden togs. Låtom oss dessutom låtsas att pinsamt lång gråblond utväxt är på modet.