20110919-124504.jpg

Min frukost idag bestod av vaniljyoghurt (troligtvis den enda laktosfria vaniljyoghurten som inte smakar återvunnen mjukplast dessutom) och en stor portion klia-mage. Det stod även en fantastiskt god paj i kylskåpet som bara väntade på bli skuren i bitar, nerpackad i lunchlåda och medtagen till jobbet.

Men den glömde jag såklart.

Misströstar dock inte, nu har jag ju något att se fram emot när jag kommer hem. Pajen får lindra min ensamhet och fungera lite som Lonely Woman Dinner (har du inte sett Date Movie…?) då sambon kommer befinna sig på gymmet.

Snart, snart och snartelisnart ska jag också börja röra på mig. Det måste dock trilla in en liten lön till om jag 1) vill gå till gymmet iklädd mer än bara linne och trosor samt 2) ska kunna skaffa kort så att jag ska få komma in på gymmet överhuvudtaget – trosklädd eller inte.