För första året någonsin är jag redo för julen sedan länge. Det har aldrig hänt förut. Istället brukar det vara ett enda långt stressmoment att få ihop julklappar, julbak, pyntande och julgransklädning bland alla julmarknader, släktingar som vill träffas och ”njutbara” promenader (i typ 120 knyck) för att titta på julskyltning på stan. Sen ska man hitta tid att sitta och skriva julkort också. Och varför i hels… kan jag aldrig lägga adresserna där jag hittar dom nästa år?!

Men den här gången. Nu jäklar. Come at me, Christmas! Alla julklappar är inhandlade och inslagna sen flera veckor tillbaka. Lussekatter och diverse bakverk med pepparkakssmak är färdiga och väntar i frysen. Ljusstakarna är uppe och granen står så grön och grann i stugan med belysning punktligt inställd på timer. Julkorten är skrivna, adresserade och försedda med juliga frimärken och ligger i en låda i väntan på att skickas.

Och allt är Noahs förtjänst.

IMG_2901.JPG

Mitt plötsliga behov av att ”boa” under graviditeten började i oktober och när man ändå är igång… Perfekt timing.

Ikväll blir det till att åka med barnen till dagmamman för lite pyssel- och mingelkväll. Sånt man har all tid i världen för nu.

Så, vad säger du, Kitty från 2015? Ska vi göra detta till en vana? Ja? Alrighty then.