DAGENS LÄSARFRÅGA:

Nämen, va kul att du frågar! Jag har nämligen länge funderat på när någon ska genomskåda mig.

Först och främst så måste jag för er icke belästa informera om att jag alltså är en våt träskmark.

Det var alltså så att jag ringde hans mamma och hotade henne till livet om hon inte lade in ett gott ord för mig. Hon hörde dock fel på mitt namn och talade istället väl om en Bitte. (Bitte vs. Kitty.. jag kanske läspar?)

Skickade tull och maffia samt tonvis av brev skrivna med utklippta tidningsbokstäver och stalkade honom tills han skulle ge med sig. Men han var psykiskt starkare än vad jag räknat med. Men då fick jag en briljant idé!

Jag kidnappade hans yngste bror á la Fabian Bengtsson där jag spärrade in honom i en ljudisolerad trälåda, men här är tricket! Istället för att begära fem miljoner kronor så begärde jag ett livslångt kontrakt på att han skulle vilja vara tillsammans med mig. Han hade alltså inget val och på den vägen är det.

Eller så är det bara så att han inte är en lobotomerad sengångare likt någon som lämnar en anonym kommentar med en onödig sammansättning ord.

Puss.