Jag har varit utan mitt internet hemma i 8 dagar. Åtta! Det låter som ett riktigt i-landsproblem och det är det ju också, egentligen. Men det är så fasligt irriterande. Man känner sig isolerad från omvärlden, tappar greppet och känner sig tvungen att se ”previously on…”-delen på sina serier när uppkopplingen väl kommer tillbaka.

Jag har fått låna en klen liten nätverkssticka av min mor, men den är trött, så trött. Orkar knappt läsa in startsidan i webbläsaren alla gånger. Det är väl det ultimata personlighetstestet egentligen: att sitta med dåligt nät. Åt skogen med alla fystester och långdragna psykutvärderingar för olika yrken, de säger ingenting! Sätt någon framför skamlöst långsamt internet och det är först då man får se vem någon egentligen är. Borde införas på datingsiter också för bästa matchningsgaranti.

Barnen är hypnotiserade av Bolibompa-draken, så jag passar på att andas in, andas ut och dricka kola- och vaniljté i köksfönstret.

teatime

Dessutom råkar grannen mittöver ha en onödigt stor TV och bättre kanalutbud än vad jag har. Tack tack.