Godmorgon godmorgon godmorgon!

Klockan 07.15 går jag utanför dörren för att ta den i genomsnitt 25 minuter långa promenaden till jobbet – iförd sommarklänning och solglasögon. Något annat behövdes då verkligen inte. Termometern vi har i fönstret påstod att det var 35,7 grader Celsius, men jag tror att den har IG i termometeri. Plus att den ligger på fönsterblecket, men ändå.

Imorse vaknade jag vid kvart i fyra. Det var så gott som dagsljus ute och jag var pigg som en lärka. Tvingade ner mig själv i sängen igen och halvsov tills det var normalare att stiga upp. Känns inte alls som fredag idag eftersom att vi var lediga igår, men det känns inte som måndag heller. Mer som dubbelfredag, skulle jag vilja påstå. Fler dagar borde kännas så.

Det är inte en levande själ på jobbet (förutom jag själv) så att jag måste sitta här till klockan 17 makes no sense to me. Men chefens ord är lag. Vill man ha en receptionist på ett folktomt företagshotell, så vill man haha. Ikväll blir det iallafall mys i stora lass och en och annan Corona kan jag tänka mig.

Nu blir det en stund i solen utanför entrén för den här bruden och hennes stora glasögon.

20110603-092557.jpg