20131223-092404.jpg

Igår var det dags för dop. En ny liten bebis i släkten som skulle få sig ett litet kyrkligt bad.

Hela ceremonin var jättefin, vacker musik, massor med tända ljus (och julgranar för den delen) och en präst som pratade om Emil i Lönneberga så att alla barn också skulle vilja lyssna.

Elion var så duktig i kyrkan. Dansade till musiken när han stod i mammas knä och klappade så fint på lilla Antons hand när han visades upp. Jag är så stolt över min lilla kille.

På kalaset efteråt tittade han fascinerat på alla barn. Både små bebisar och på större barn som sprang omkring och busade.

Slocknade som ett utblåst ljus när vi skulle gå hem.

Det är bara några veckor kvar att få vara hemma med honom, sen är det dags att börja jobba igen. Jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Jag kan omöjligt ha varit hemma i mer än två veckor. Inser genast att om det är såhär fort tiden ska gå framöver så är det nog dags att börja filma och fotografera precis allt jag gör, för om en vecka vaknar jag upp på min 70-årsdag och har ingen aning om hur det gick till.