Nej, det har inte alls blivit mycket bloggande de här sista dagarna.

Det beror på att jag i torsdags morse åkte till Göteborg. Jag och älsklingen tog vår bil och resten av min familj (och Alice såklart) trängde in sig i deras. En välhövlig fikapaus vid EKO-hallen och lite raceande på E6:an senare så var vi framme. Det första vi behövde göra var att cirkulera i en halvtimme på en stoor parkeringsplats för att hitta någonstans att ställa bilen. Herregud. Men när bilen väl stod välplacerad i en liten ficka och P-biljetten var betald så var det inte många meter till hotellet, och tack gode gud för det. Det blev bara incheckning och att kasta in väskorna på rummen innan vi kilade ut på stan för lite shopping!

Letade upp ett H&M för att köpa en klänning som jag hittat i Karlskrona men som inte fanns i min storlek. Första klänningen jag tog i min hand var HELRÄTT. Det sa bara klick. Typ.

Upp och ner för Avenyn, en tur kring Nordstan och sen var vi helt slut. Det gäller även pengarna. Så vi gick tillbaka till hotellet där vi bara tog det lugnt och tittade på tv en stund innan det var dags att göra oss lite fina för restaurangbesök och (viktigast av allt) Galenskaparna & After Shave! Vi hamnade på en restaurang som var oändligt mycket dyrare än planerat, men det var väldigt gott, så lite får man väl unna sig själv. Mat och drinkar konsumerades (för alla med åldern inne ;D) och sen pinnade vi iväg till Lorentsbergsteatern. 

 Det var en fantastisk upplevelse! Jag – hela familjen – har alltid älskat Galenskaparna & Aftershave, så att se Hagmans konditori live var lite av en dröm faktiskt. I lobbyn köpte vi även de få filmer vi inte redan hade så nu är det bara till att vänta på Hagmans också. Yum.

Hur som helst, dagen efter var det upp-och-hoppa vid halv nio för lite frukost och sen bar det av hemåt för mig och Rydell eftersom att vi hade planer på kvällen. Fick en anledning att ha min fina nya klänning då också.

Igår och idag har jag mest varit trött och roat mig själv hemma i lägenheten med sjukt roliga saker som att städa. Och det ska jag fortsätta med idag hade jag tänkt, med vissa pauser för att spela PS3. (A)