Till er som letat efter min dödsannons i tidningen att använda som logisk förklaring till mitt blogguppehåll – blev ni besvikna?

Faktum är att jag varit så översocial på senaste tiden att jag helt enkelt knappt hunnit med mig själv. Det började dagen innan midsommar när jag gick på Lövmarknaden och träffade Filippa som jag inte sett på år och dag. Överlyckliga stämde vi träff och sen rullade det på. Vi har hunnit med shoppingrundor, krogbesök x2 och frukostar på caféer. Wooh!

Leka leka.

Just nu sitter jag på ytterligare ett café och väntar på en annan, försenad, pingla. Har inte träffat Selma på så otroligt länge att det känns som om dinosaurierna fanns då.

Roar mig med att hålla ett öga på gubben som sitter och skrattar ondskefullt (!) för sig själv och tanten som sitter i ett hörn och skäller långt och utdraget på alla för att Gylles inte hade hunnit få in ciabatta, har smutsiga fönster och att gardinen hänger fel. Det är även fruuuktansvärt med föräldrar som hänger handdukar över barnvagnen för att skugga sina barn – det vet nu servitrisen bättre än någon annan, för hon råkade stå närmst.

I brist på annat får ni en bild på min frukost.

20110702-101017.jpg