Everlasting sa att jag i ett tidigare inlägg måste prickat in flera bra ord som alltså skulle vara anledningen till att jag är Boten Annas bästa vän nu för tiden. Hon har nog väldigt rätt. Då fick jag en lysande idé! Jag har granskat min besöksstatistik idag och noga noterat vad den står på. Sedan skriver jag såhär:

Vinn en gratis iPhone4! Klicka HÄR!

Och så väntar vi tålmodigt för att se vad som händer med den.

Medan vi väntar tänkte jag att vi skulle ta och prata lite mer om den där överraskningen som jag nämnde och som jag tar för givet att ni väntar på med största möjliga entusiasm. Jo, den skulle gå av stapeln klockan 17 idag, men min fantastiska sambo bokade in en squash-match med en arbetskollega då, så jag får så vackert vänta med den till 18.30 någon gång. En mycket frustrerad Kitty suckar högt och himlar med ögonen, vad annars kan man göra?