Jag har väl spenderat ungefär 20% av mitt arbetsverksamma liv på facebook ungefär. Mitt jobb går ju ut på att sitta vid datorn och har man inget för sig – (eller även om man har det förresten) så sitter man ju på facebook. Jag har för ovana att gå med i massor med grupper som får mig att tänka: Så sant! Eller så känner jag den där känslan av att det beskriver mitt liv perfekt för stunden. Tråkigt bara att jag verkat tappa alla mina 250 grupper efter att facebook bytte ut kuggarna i maskineriet.

Vanligtvis så spyr jag galla över ”kopiera detta till din status”-inlägg, men idag såg jag ett riktigt passande sådant:

Vik hädan Viktväktarna; Det finns ett nytt sätt att banta och det är: Jag har inte råd med med mat för jag har precis tankat bilen-dieten! Kopiera och sätt på loggen om du är trött på de hutlösa bensinpriserna.

Så sant!

Behövde tanka bilen igår, tro fan bensinen kostar över 14 kronor litern då. Hur ska man ha råd med det egentligen? Jo, man äter bara nudlar. Jämt. Alltid. Fårävör. Nu hoppas jag att någon på riktigt tar tag i det här med billigbensin.se eller vad sidan nu hette. Hade ju inte suttit fel att tjäna några ören per liter. Många bäckar små.

Bensin och bil är ju ytterligare fina bidragande orsaker till varför det är svårt att spara pengar. ”Ta bussen!” säger någon. Ja, men peka järna ut den buss som kan ta Rydell till jobbet klockan 05.30. Själv går jag till jobbet de flesta dagar då han inte råkar börja sent. Och med råkar så menar jag verkligen råkar eftersom att hans arbetstider är ganska väderstyrda just nu. Sen tar vi bussen till Maxi och veckohandlar. Don’t think so. Sen sitter vi hemma i lägenheten hela helgerna för att det inte finns något att göra i Karlskrona :D Wiie. Don’t think so either.

Köpa en elbil? Nu är det ju så att Sverige ska delas upp i el-zoner där elpriserna baserat på överskott typ. Så i Norrland blir elen billigare och i Söder, där jag naturligtvis bor, ska den bli dyrare. Shitsauce. Kolbil? Vedeldad bil? Nya promenadskor? Damn it.

Nu innehöll ju inte mitt inlägg något om frikadeller, men jag gillar ordet frikadeller. Frikadeller. Hihi.