Kommit hem från Aspan idag, igen. Efter att ha varit där tisdags åkte jag tillbaka med Anders och Erika för att vara där med NTI-ettorna/tvåorna. Där fanns även några vilda treor från NTI, men de satt mestadels och spelade ihopklämda i en liten stuga. I stugan där jag skulle sova var stämningen tämligen festlig. Jenna och jag var antagligen de som var mest underhållna, men trots nivån på roligheterna lyckades jag med konstverket att inte missa mer än 2 noter (!) på Guitar Hero. Inse braheten jag besitter!

Har i detta ögonblick precis slagit mig ner på golvet i mitt rum (för där stod datorn av någon anledning) efter att ha varit hos frisören. Det blir inga bilder på det idag eftersom att blåst och regn får mig att se ut som en vettvilling.

PS. Gulligaste busschauffören! Han gick för att ”väcka” mig för han visste inte om jag var vaken. Vi var då i Spandelstorp. Han sa: ”Ja, jag vet ju inte vart du ska av så jag tänkte det var lika bra att kolla.” Hur snällt är inte det på en skala?